DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 1 399Kč

Hubnutí s kolagenem

Slyšeli jste o kolagenových peptidech? Na rozdíl od mnoha jiných doplňků na trhu, bylo prokázáno, že kolagen pomáhá při hubnutí a snižování tělesného tuku! Kolagen může pomoci nejen při hubnutí, ale i při zlepšování textury pokožky, snižování zánětů a zlepšování zdraví trávicího systému.
 
fitness-5002689_960_720
 
Co je kolagen a proč většina z nás trpí nedostatkem kolagenu?

Kolagen je strukturální protein, který ovlivňuje různé systémy v těle, včetně pokožky, vlasů, gastrointestinálního (trávicího) traktu, kloubů a svalové tkáně. Kolagen se nachází v některých potravinách, které však většina z nás nemá často, pokud vůbec zařazeny v denním jídelníčku: vazy, chrupavky a kostní dřeň některých zvířat. Většina lidí se vyhýbá konzumaci vnitřností a na stolech převládá libové maso, z něhož přijímáme proteiny. A nelze zapomínat na fakt, že věkem člověk produkuje méně a méně kolagenu.


Výsledkem je dramatické snížení příjmu kolagenu jako proteinu, což se projevilo i na zdravý společnosti.

Předčasné příznaky stárnutí (vrásky).

Problémy s hubnutím.

Problémy s gastrointestinálním traktem včetně syndromu dráždivého tračníku (IBS), zácpa, průjem, plynatost / nadýmání, reflux kyseliny.

Bolest kloubů, artritida.

Vypadávání vlasů, lámání vlasů nebo změny objemu vlasů.

Kožní změny (akné, citlivá pokožka, vyrážky, nebo suchá pokožka).

Zánět.

Dobrou zprávou je, že významné množství kolagenu, které již běžně nepřijímáme z potravy je možné nahradit. Jak? Odpovědí je hydrolyzovaný kolagen. Hydrolyzovaný znamená, že molekuly aminokyselin jsou kratší, čímž se kolagen stává vysokovstrebateľným. Jde o bioaktivní kolagenové peptidy. Krátké řetězce aminokyselin.
Jaké přínosy má kolagen pro naše zdraví?

Pomáhá při hubnutí 
 
lose-weight-1968908_960_720

Kolagen může zvýšit metabolismus zvýšením čisté svalové hmoty. V kombinaci s cvičením užívání kolagenu pomáhá zvyšovat kosterní svalstvo, což má za následek postupné zvýšení metabolismus.
 
Zlepšuje stav pokožky

Množství proteinů kolagenu a elastinu v naší pokožce se časem zmenšuje, což způsobuje, že pokožka ochabuje a ztrácí pružnost. Kolagenové peptidy vyživují vrstvu pokožky zvanou dermis, což pomáhá zlepšovat její vzhled.

Pomáhá tělu vstřebávat živiny

Ukázalo se, že kolagen pomáhá zvyšovat žaludeční kyselinu, která je potřebná pro správné vstřebávání živin. Nízká hladina žaludeční kyseliny se může vyskytnout při užívání určitých volně prodejných léků nebo při hormonální nerovnováze. To může vést k nedostatku vitamínů, jako je B12, a některých prvků a živin, např. železo.

Podporuje trávicí trakt

Posiluje výstelku vaší gastrointestinální výstelky, aby se zabránilo syndromu propustnosti střeva. Příznaky jako akné, deprese, nárůst hmotnosti, syndrom dráždivého tračníku, poruchy nálady a autoimunitní onemocnění mohou nastat i v důsledku syndromu propustnosti střeva. Je třeba zdůraznit, že změna stravovacích návyků by měla být vždy prvním krokem v případě, že se u vás daný syndrom vyskytl.
 
Může pomoci zmírnit zánět a bolest kloubů

Kolagen může pomoci snížit bolest kloubů, otoky a lokální i systémový zánět. Může pomoci při léčbě artritidy a při zotavování se z tréninku.

Tak co, rozhodli jste se, že to s kolagenem zkusíte? Pamatujte, výběr kolagenu je pouze jedním krokem k tomu, abyste maximálně využili potenciál hubnutí, který si do významné míry spravuje každý z nás.
 
Trojzložkový kolagén Beauty Pure (3)