DOPRAVA ZDARMA pro objednávky nad 1 399Kč

Zdravé a husté vlasy s Scandinavian Biolabs

Vyživujte své vlasy revolučními produkty od značky Scandinavian Biolabs, které podporují růst vlasů. Využijte nejnovější vědecké poznatky a přírodní ingredience pro silné a zdravé vlasy plné lesku.

1500x1000 SB

Inspirováno severskou přírodou


Scandinavian Biolabs čerpá inspiraci z drsné, ale úchvatné severské přírody. V produktech naleznete výtažky z bylin a rostlin, které jsou známé svou odolností a vitalitou. Tyto ingredience jsou bohaté na antioxidanty, vitamíny a minerály, které jsou nezbytné pro zdravý růst vlasů.

Vychutnejte si sílu Bio-Pilixin®


Vlajkovou lodí značky je patentovaná receptura Bio-Pilixin®, která se nachází v různých produktech, jako jsou šampony, kondicionéry a séra. Bio-Pilixin® komplex stimuluje vlasové folikuly, podporuje růst vlasů a předchází jejich vypadávání.

580x580 LeadHub (26)

Produkty pro zdravé a krásné vlasy


Pro muže i ženy

Scandinavian Biolabs nabízí produkty pro muže i ženy, kteří touží po zdravých a krásných vlasech. Bojujete s vypadáváním vlasů, pomalým růstem nebo chcete jen dodat svým vlasům objem a lesk? Scandinavian Biolabs má pro vás řešení. S výběrem produktů této značky můžete dosáhnout zdravých a pevných vlasů plné života. Nechte své vlasy vynikat a buďte hrdí na svoji hnědou, blond nebo černou hřívu. Scandinavian Biolabs vám pomůže dosáhnout vašich vlasových cílů a zanechat vás s úsměvem na tváři.

SB Routine Woman

Pro ženy

 

SB Routine MEN

Pro muže

 

Osobní přístup k péči o vlasy


Scandinavian Biolabs je víc než jen kosmetická značka. Je to filozofie, která slaví krásu zdravých vlasů. Značka nabízí komplexní přístup k péči o vlasy, který zahrnuje produkty a odborné poradenství.

 

Objevte tajemství severské krásy


Vyžívejte sílu severské přírody a dopřejte svým vlasům to nejlepší. Navštivte stránku KolagenDrink, která jako výhradní distributor značky Scandinavian Biolabs nabízí širokou nabídku produktů.

580x580 LeadHub (27)

 

Proč si vybrat Scandinavian Biolabs?


Scandinavian Biolabs nabízí produkty vyvinuté s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a přírodních ingrediencí. Jejich patentovaná receptura Bio-Pilixin® stimuluje růst vlasů a předchází jejich vypadávání. Tyto produkty jsou určeny pro muže i ženy a značka nabízí komplexní přístup k péči o vlasy. Scandinavian Biolabs není jen kosmetika, je to filozofie. Probuďte krásu svých vlasů s Scandinavian Biolabs!